De ziua îmbrăţişărilor

E ziua îmbrăţişărilor.
Aşa, şi…?!?
Mă gândisem că ar avea nevoie de o îmbrăţişare. De fapt eram sigură că ar avea nevoie, dar cum să aduci o persoană care nu crede în astfel de manifestări în situaţia de a accepta ceea ce tu crezi cu tărie că i-ar face bine?

 

Se ştie că avem nevoie cu toţii de afecţiune, de îmbrăţişări, de sentimente calde care să ne apropie şi să fie împărtăşite. Unele studii ne arată că îmbrăţişările ar fi benefice pentru sănătatea sistemului imunitar, scăzând şi riscul de apariţie a bolilor cardiace.

 

Când acestea sunt pline de căldură, sufletul vibrează, ne simţim mai puternici, parcă, mai buni, mai utili, mai implicaţi. S-au descoperit legături strânse între boli şi psihic, cauzele spirituale ale acestora.

 

Ştiam bine că ar fi fost necesar să cunoască aceste informaţii, să le creadă ca fiind de folos, să remedieze ceea ce s-ar fi putut remedia chiar şi printr-o simplă îmbrăţişare însoţită de un gând bun, dar a rămas aşa, fără ecou.
A fost ziua îmbrăţişărilor şi tot aşa a trecut, ca şi cum n-ar fi fost.

 

 

Nesărbătorită.
Diana

Macar din cand in cand, toti avem nevoie de o imbratisare. Chiar si cei carora nu prea le place au nevoie… Si, parca, te resping cand ii imbratisezi, dar se vede pe chipul lor o raza de bucurie. 🙂
Iti doresc sa ai o zi frumoasa, Dana!

Tatonari

Ai intuit perfect cam tot ce am vrut să spun. Cred că lumina bucuriei aşternută pe un chip face mai mult decât orice mulţumire.
O zi cu îmbrăţişări de suflet şi lumină să ai! 🙂

psi

4 pentru a supraviețui, 8 pentru a ne menține și 12 pentru a crește- zicea virginia satir. și eu o cred. am sărbătorit ziua aceasta cu sens și semnificație pentru mine. și cu îmbrățișări sincere.

Tatonari

Eu am lăsat-o cumva să treacă nesărbătorită. În afara celor zilnice, pe care Alex şi le revendică fără discuție, ar mai fi trebuit încă vreo 12, cum bine zici. Prinxipalul e că au fost vreo câteva. 😊

Lasă un răspuns