Despre tinerețe

Cu ani în urmă, pe data de 2 mai se sărbătorea cu adevărat Ziua Tineretului, de aceea, ca o aducere aminte, nu știu dacă astăzi se mai serbează, am ales câteva citate despre tinerețe.

 

Să fiți veșnic tineri, măcar în suflet și să vă înconjurați doar de frumusețe și voie bună! 😊

Diana

Tineretea! 🙂
Zilele trecute, la o şueta cu prieteni vechi, vorbeam despre „nebuniile” tineretii! 🙂 Chiar am fost „nebuni”, de multe ori! :)) Ne spuneam, intre noi, ca nu am vrea ca si copii nostri sa faca ce am facut noi! :))
Zile senine iti doresc, cu drag!

Tatonari

Tinerețea e frumoasă oricum și are doza ei de nebunie, mai mare sau mai mică, în funcție de temperamentul fiecăruia sau anturajul din care face parte. Mai bine așa, cu ”nebunii”, decât să trăim cu regretul că nu ne-am distrat la timp. Mi-e groază când mă gândesc la generațiile de astăzi, mult prea dependente de calculator, telefon, tehnologie, în general. Sunt buni la socializarea on line, iar în rest parcă nu mai știu să se joace, să se distreze. Păcat!
Să fii bine, dragă Diana și zilele să-ți fie minunate! 🙂

Tatonari

Nici măcar nu m-am gândit la asta, dar acum, că mi-ai zis, îl voi căuta și te anunț dacă-l voi găsi. Mulțumesc, dragă Ella! Zi cu bucurii să ai! 🙂

Suzana

Multumesc pentru frumoasele citate si urare. Ti-o intorc inzecit! 🙂 Pana la urma tinerea este o stare de spirit.
Uneori cam uitam…
Sa-ti fie ziua si weekendul pline de tinerete vesela, draga Dana! 🙂 <3

Tatonari

… dar tot e bine că ne mai amintim, uneori și bine ar fi să păstrăm cât mai mult această stare. Doar noi am avea de câștigat. 🙂 O zi luminoasă și un weekend după placul inimii să ai, Suzana dragă! 🙂

Lasă un răspuns